Sadhguru in Muscat
 - Во живо во 4ден : 20час/а : 32мин.
ПочваНастаниПоддржувачиЗа
Итна акција

Студентиза почва

Подигни глас како студент, за да се зачува почвата за идните генерации.

AGES 13+
PLEDGE YOUR SUPPORT

Receive your badge

Thank you for expressing your concern to Save Soil. As a token of appreciation receive your Save Soil badge.

Зошто е ова важно?

Преку едноставниот чин на себе-едукација и ширење на пораката, ние имаме моќ да ја покажеме нашата грижа за почвата и да ги поддржиме нашите лидери едногласно! Големо ДА од секој од нас создава неопходно влијание што не може да се игнорира.

Мал чекор преземен за ширење на капка од ова движење ќе придонесе многу за да се претвори ова во моќен бран. Не ја потценувај големината на капката бидејќи капката е океан сама по себе!

footerLogo

Почва

© 2022 Свесна планета сите права се задржани

Политика на приватност

Услови и правила