Future of Cities in DavosFuture of Cities in Davos - Panel Discussion
 - Во живо во 12час/а : 20мин.
ПочваНастаниПоддржувачиЗа
Итна акција
Man writing a letter

Напиши писмо

Нека вашите гласови за Зачувај ја Почвата бидат слушнати од идните генерации.

This is Not an Agitation - Do Not Get Agitated. This is Not a Protest- Do Not dislocate others’ lives. This is an Expression of Love and Responsibility for the Life that we are and the Life that should be beyond us. #SaveSoil. Let Us Make It Happen! - SADHGURU

Како ти можеш да направиш разлика?

Инспирирајте регулативна промена

Испратете писмо до водачите на својата земја за да ја изразите својата грижа за почвата и да побарате донесување на регулативи кои ја враќаат и заштитуваат почвата.

Select Country:

Your Name:

Внеси го своето име за да го персонализираш своето писмо.

Зошто е ова важно?

Преку едноставниот чин на себе-едукација и ширење на пораката, ние имаме моќ да ја покажеме нашата грижа за почвата и да ги поддржиме нашите лидери едногласно! Големо ДА од секој од нас создава неопходно влијание што не може да се игнорира.

Мал чекор преземен за ширење на капка од ова движење ќе придонесе многу за да се претвори ова во моќен бран. Не ја потценувај големината на капката бидејќи капката е океан сама по себе!

footerLogo

Почва

© 2022 Свесна планета сите права се задржани

Политика на приватност

Услови и правила