Sadhguru in Muscat
 - Во живо во 4ден : 20час/а : 31мин.
ПочваНастаниПоддржувачиЗа
Итна акција

биди гласот за почвата!

Твоите едноставни активности ќе помогнат пораката да стигне до 3,5 милијарди.

Научи повеќе за кризата со почвата за да можеш да го споделуваш тоа.

Посети ја веб-страницата за почвата

Watch The Save Soil Documentary

Соработувај

Луѓето од сите сфери на животот мора да зборуваат во унија за да ја покренат свеста за изумирањето на почвата на прв план во светот.

Share your version of the #savesoil dance to show your support

Learn The DanceПреземи Аудио за песната за почвата
Пушти

Најнови важни моменти од #ЗачувајЈаПочвата

Пријатели на Земјата во акција.

АЈДЕ ДА ГО ОСТВАРИМЕ ТОА!

footerLogo

Почва

© 2022 Свесна планета сите права се задржани

Политика на приватност

Услови и правила